Nu har såhär många kikat in hos mig:

fredag 30 september 2011

Magnolia Tomic challenge...

Veckans utmaning på Magnolia Inspiration challenge
http://officialmagnoliainspirationchallenge.blogspot.com/
såg ut att vara en kul grej att prova, så det gjorde jag!

Mitt kort ser ut såhär (klicka på bilden för att få den större):









Jag vet... Korten blir inte de bästa.  Kameran lämnar mycket att önska! *muttrar*



Skissen man skulle skapa efter ser ut såhär:


Med en inspirationsbild som ser ut såhär:


Ni förstår varför jag nappade va? *ler*
Håll tummarna små gull!

Ute här hemma hos mig lyser solen så härligt. Jag tror jag ska ta och släppa mina alster, stämplar och papper ett tag, krypa ur mysdressen och ta med mig lilleman ut på gräsmattan i det sköna vädret. Snart är väl hösten igång på allvar med regn, rusk och kyla! 
Ha en härlig kväll alla!

Kram /Camilla

onsdag 28 september 2011

DT wannabe...

Ja, som säkert många luttrade scrappare vet så söker de DT till StampArtic... TVÅ stycken!
Kika in här och läs mer: http://stampartic.blogspot.com/
Självklart kunde jag inte låta bli att naivt hoppas på det bästa, så jag scrappade ihop ett litet kort och skickade...



Å såhär blev det, fotat med min lilla, sunkiga kamera.. 
Håll tummarna!


För en gångs skull är hela kortet gjort med mina egna prylar! 
Jag har annars en mycket generös och underbar svägerska som låter mig använda alla hennes fina stämplar och andra diverse scrap-prylar... Hennes Big-shot, punchar i drivor, embossingfön... Allt, allt , ALLT! Åh, jag har så roligt hemma hos henne! Vi sitter timtal, pratar och skapar. Tar störande, men nödvändiga pauser (toalettbesök, äta mat etc..) men annars sitter vi helt fastgjutna i hennes mysiga kök, poppar musik och har det så fantastiskt KUL!
Jag stämplar upp motiv i drivor och punchar blommor tills tummen blöder, stansar ut snygga pappersformer att måla motiv på och embossar tills det är glitter överallt..
Åh, vad MYS!

Min svägerska, Ulrica, är en mycket tålmodig människa. Hon älskar att göra egna blommor av alla de slag, och är så otroligt duktig på det oxå. Själv får jag ett bryt och vill kasta grejerna till hundarna direkt när minsta lilla miss händer.. Hon provar alltid nya kortvikningar, och självklart blir resultatet hur fint som helst! "Åååååh, kan jag få prova? säger jag imponerat...och stjäl hennes design direkt utan en gnutta skam i kroppen. Ja, vadå? Efterlikning är ju den främsta formen av en komplimang!
Jag skojar bara... Jag stjäl inte HELA hennes design. Hon har alltid en stämpel som det står "Handgjort av Ulrica" på sina alster, å den kan jag ju inte ta!
Okej då, jag överdriver när jag säger att jag stjäl nästan hela designen, jag har faktiskt en gnutta skam i kroppen. Inte så bra att ha dock, då hennes kort, blommor, askar, resväskor mm blir så himla fina, men ändå. Den finns där!
Tyvärr....

Ha en kanonfin dag, och tack för att du kikade in!
På återseende!

Kram /Camilla





tisdag 27 september 2011

Första inlägget...

HEJ och välkommen till min lilla blogg!

Då jag är helt ny på området så kommer jag med all säkerhet göra alla möjliga misstag, men jag hoppas ni har överseende!
Tanken är ju att jag ska presentera mina kort och alster här. En liten, man ack så viktig detalj med denna idé var mycket nedslående.... Min lilla kamera tar såååååååå sunkiga kort... Kikar du på de bloggar jag följer så ser korten så vackra och professionella ut. 
Med min kamera ser de ut som.....................Ja, jösses!
Har inte budget just nu att investera i en ny, förbättrad historia att fota med heller så tyvärr får det bli lite underklass ett tag.



Mitt allra första kort, scrappat ilag med min svägerska, Ulrika Norman!




Måste bara slänga ut en liten fundering oss scrappare emellan.... Ni med barn, hus, djur, jobb och ett LIV på sidan om scrappingen.... Hur får ni dygnets timmar att räcka till?? Personligen skulle jag kunna sitta och scrappa tills jag stupade, men man har ju som sagt ett.......liv.
Hur gör ni damer? 
Själv är jag en mästertjuv! En äkta svindlare!
Så snart som minsta sonen somnar kastar jag mig över mina papper, stämplar, dekorationer och annat mums! Jag scrappar tills ögonen blöder och tycker att 2 timmar känns som jag nyss satt mig.. Jag stjäl varje minut jag kan som en äkta kleptoman! Jag njuter av det rån jag utför mot tiden som jag egentligen skulle ha tillbringat i tvättstugan, vid diskbaljan, vid strykbrädet eller något annat lika tråååååååååkigt ställe.
Jag menar......hallå? Kan man inte få ha lite kul? Gärna hela dagen!
Sambon kan ligga och kvida i sängen (vi har min scrap-vrå i sovrummet.... Kallas visst "compact-living" med ett finare ord, jag kallar det klaustrofobi-waiting-2-happen"..) att jag hade ju sagt att vi skulle mysa ikväll och titta på en film. Jag tycker att han är ett litet kräk som tar mig ur mina skapelsens fluffiga små moln för att UMGÅS... Ser han inte att jag S K A P A R??
Nej, jag överdriver en smula... Jag ska vara rättvis och säga att min sambo är en mycket förstående sort..
 "- Jag kan kika på en annan film så länge, scrappa tills du är klar du" säger han och drar igång någon film med en massa action och blod i. Som vrålar ur sig en massa hysteriska skrik emellanåt så man hoppar högt i kontorsstolen.
När jag tagit mig ur min lilla "Skapelse-dimma" så ligger oftast föremålet för min stora kärlek och snusar sött medan eftertexterna rullar, och jag går lite skamset och borstar tänderna och kryper ner bredvid.. Lägger en skuldmedveten arm omkring honom, viskar God natt och får en högljudd snarkning tillbaka.
Ja banne mig.. Jag har en intensiv, pågående affär med Mr. Scrap och min sambo accepterar det!?
He´s a keeper!
Han är en mycket fin man, min sambo.. Jag har en alldeles egen "fond" i hans budget. "Scrap-fonden" kallar han den. Varje månad finns olika summor i den fonden som jag kan utnyttja och köpa scrap-prylar för!
Som sagt, en MYCKET fin, förstående man!
Visst har man tur som en tokig ibland..?

Återkommer snart..
Kram på er!
/Camilla